Drömkåken

Vardagsrum - ny soffa!

Publicerad 2014-12-21 13:55:27 i Renovering,

De senaste helgerna har vi äntligen fått lite luft under vingarna igen och gjort klart lite smågrejer som bara inte blivit av tidigare. Bland annat har vi satt upp taklister i köket, fogat kaklet, satt upp de sista skåpluckorna som vi fick för någon vecka sedan samt satt upp alla nya fönsterbrädor. Igår fick vi också vår nya soffa som vi beställde för några veckor sedan och vardagsrummet fick sig ett ordentlig lyft 👌
 
 
 
 
 
 
 
 
Vi la ut den gamla soffan på blocket igår och har två som är intresserade - förhoppningsvis blir det ett litet startkapital till en ny lampa och ett nytt soffbord här.
 
Det känns jätteskönt att vi hunnit fixa det mesta så här innan jul. Nu får vi bara njuta några dagar innan stundande tentaplugg drar igång för mig! 
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Börje

Publicerad 2014-12-21 22:44:05

Ja! Vilken lycka! Ett nytt inlägg😄😄👌👌🙏 verkligen superfin soffa, jag kommer gärna och provsitter! Och vad vit och fluffig mattan ser ut😉😉 Kramis!

Svar: Komsikomsi Sara 😍 Mattan har fått åka på en välbehövlig kemtvätt! Blev som ny 👌
Charlotta

Postat av: Börje

Publicerad 2014-12-23 15:00:14

Haha, ja det är lite som att den har fått en helt nu nyans av vitt😊👌 Bra att man kan ha kvar och piffa upp saker som man redan har!🎉

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela