Drömkåken

För sjutton!

Publicerad 2014-09-09 20:19:33 i Renovering,

Hej igen! 

Här ser ni en nöjd Magnus utanför vår då blivande turkosa pärla i Lugnvik, 3km utanför Östersund. Detta är ungefär 30 min innan vi skrev på kontraktet och jag insisterade på att Magnus skulle se huset IRL innan vi skrev på.
Det var bara jag som hade varit och kollat på huset innan vi gav oss in i budgivningen. Magnus tyckte "inte att det spelade så stor roll eftersom han ändå tänkte göra om det så han ville ha det". Än så länge håller han fast vid de orden vilket ni framöver kommer att märka! 

Efter tentor och examensfest i Umeå i början på juni så flyttade äntligen in 8/6 och det kändes som hemma från första stund. Det blev bara några dagar i huset, då vi hann packa upp lite innan det var dags att åka söderut för att cykla Vätterrundan och jobba på sjukhuset i Västervik. Efter 6 härliga veckor i Västervik och sommarstugan på Rätö så fick vi tillslut sommarlov på riktigt och kunde återvända till vårt lilla hus och renoveringen kunde ta fart på riktigt...

Såå, medan ni andra har legat på stranden, svalkat er i havet och ätit glass i mängder (har sett bilder på FB!!!) så kommer inläggen fortsättningsvis visa vad vi har sysselsatt oss med under tiden! :) 

Följ oss och kommentera gärna! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela