Drömkåken

Uteplats

Publicerad 2016-06-27 14:52:53 i Renovering,

Den här veckan blir det fullt fokus på uteplatsen på baksidan där det ska läggas plattor och byggas en trappa ner från altanen samt på framsidan där vi ska lägga skiffer. Här kommer lite bilder på hur det ser ut nu ☺️
 
 
 
 
 
 
Till höger är plattorna som sla läggas tillbaka. Till vänster är vår fd rabatt som numera är trädgårdsland 🍓 Just nu rymmer det tomater, squasch, jorgubbar, dill och gräslök. Till nästa sommar ska vi bredda det så det blir 2-3 gånger bredare - jag älskart!! 

Klinker och lister ✔️

Publicerad 2016-06-27 14:39:11 i Renovering,

Klinkern är lagd, allt är fogat och taklisterna är på plats. Nu har vi gjort det mesta vi kan på badrummet och inväntar tålmodigt rörmokare och elektriker. 
 
 
 
 
Det bästa är nästan att nu kan Hjalmar springa som han vill i badrummet ☺️ Här smet han in med ena foten när Magnus höll på att foga och jag hann inte ta honom i tid. Eftersom vi inte har nåt lyse där inne så måste vi dra en sladd för att kunna ha en strålkastare vilket gör att dörren inte går att stänga 😓
 
 
Badkaret är iaf på plats! 👌🏻

Sidoprojekt - Retrovagn

Publicerad 2016-06-23 21:48:00 i Renovering,

Mina föräldrar har sparat barnvagnen som jag och alla mina syskon åkt i på 80 & 90-talet. När Hjalmar var på gång så var vi helt inställda på att använda den vagnen. Tyvärr visade det sig att ett hjul var trasigt och att hitta reservdelar var både svårt och dyrt. Igår hittade dock Magnus en blocketannons om ett Emmaljungachassi som såg ut att vara lika som vårt och det visade sig vara sant - så kul 😃 Köpte för några hundralappar vilket kändes sjukt värt. Så i em har jag pysslat med att putsa bort lite rostfläckar - så sjukt tillfredställande när det direkt blev skinande blankt. 
 
 
 
 
 
 
Nu ska den fraktas ner till sthlm för att användas av Hjalmars lillkusin som kommer i oktober 💕

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela