Drömkåken

Hjalmars nya rum

Publicerad 2017-02-19 20:36:24 i Renovering,

Hej!
 
Några månader senare än tänkt bara 🙄 Tanken var att vi skulle sätta igång direkt där i nov när vi var klara med gillestugan. Men så kom livet emellan - jag började jobba, är rätt gravid och trött. Magnus är hemma med Hjalmar och det har väl inte varit helt enkelt att få nåt gjort med en ivrig hjälpreda som oftas är mer en stjälpreda. 
 
Rummet var tapetserat innan och sedan målat beige över. Det vi har gjort är att måla tak, nya lister, spacklat och slipat väggar, en fondtapet och resten av väggarna målade i den bakgrundsfärg som fanns i tapeten. Garderoberna ville jag riva för jag tyckte de var för stora, ofräscha och opraktiska. Dock vägrade Magnus det eftersom de är platsbyggda och det skulle i så fall innebära att vi måste byta golv och tak också. Eftersom han skulle göra jobbet så fick han bestämma, men i efterhand erkände han att det skulle ha varit lättare att riva dem än att måla dem invändigt och sätta in ny inredning (att man alltid ska ha rätt 😇).
 
 
   
 
 
 
 
 
 
    
 
 
Vi håller redan på med ett litet sidoprojekt som är att bygga om en hylla till ett barnkök och så ska jag sy ett lektält som han får ha här inne. Så letar vi en barnsäng och lite annan inredning, men det får bli senare inlägg. Förhoppningen är att allt ska vara klart och att han fått göra sig hemmastadd i god tid innan lillasyster kommer så han slipper bli väckt på nätterna. 
 
Kul att ni fortfarande tittar in här trots dåligt med uppdateringar 😘

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela